September 26, 2021

In mijn ideale wereld…

Hoe zou het zijn als jij zou kunnen leven vanuit jouw ideale wereld? Dat mooie plekje op de aarde waar alles helemaal is zoals jij dat zou willen. Waar je je thuis voelt. Een plek waar je gewoon volledig kunt Zijn wie je bent en volledige expressie kunt geven aan wie jij bent.

In mijn ideale wereld is dat hoe we leven, vanuit ons puurste zijn. Vanuit een diep vertrouwen in wie we zijn en wat wij de wereld allemaal te brengen hebben. Waarin we volledig vanuit ons diepste verlangen en wens leven. In contact staan met ons eigen potentieel.

Want het leven wat we nu hebben is gecreëerd door anderen, en voor een groot deels zelfs al een hele tijd geleden. We leven nu volgens de regels en conditioneringen van anderen, die aan ons meegegeven zijn. En daar is niks mis mee, maar vanuit die plek kunnen we wel kiezen of we het nu misschien anders willen doen. Meer in alignment met wie wij zijn?

Alles wat we nu kennen is wat we kunnen begrijpen met ons hoofd en wat is gecreëerd door anderen. Maar wat als jij echt in contact gaat staan met jouw eigen creatiekracht en gaat ontdekken welke magie er allemaal in jou zitten? We leven nu vaak zo ‘makkelijk’ en veilig mogelijk, omdat we denken dat veel al bepaald is. Maar ik geloof écht dat er nog een hele wereld voor ons open ligt die we nu nog niet kennen.

Ik voel in alles dat ik hierin iets te doen heb. Een andere visie heb te brengen op hoe we nu naar de wereld kijken. Hoe we meer mogen connecten met onszelf en onze eigen visie mogen gaan creëren. Hoe ik, samen met jou, de wereld een beetje mooier en lichter kan maken. Want ik weet zeker, JIJ BENT NODIG!

Zullen we samen gaan ontdekken wat jij hier te doen hebt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu