CONNECT WITH YOUR
SOUL'S ESSENCE

A HUMAN DESIGN READING BY NIENKE

It is time to claim 
your OWN power

We leven in een wereld waarin we ons (onbewust) veel hebben aangepast aan de maatschappij. Maar diep in jou voel je dat er meer is, dat je dingen anders wilt doen. Je wilt verandering in de wereld brengen, en dat op jouw eigen authentieke manier.

Je wilt weer connecten met jouw ware essentie en gaan leven vanuit die liefdevolle en krachtige plek in jou. Jij wilt meebouwen aan de nieuwe wereld die we samen aan het creëren zijn.

yep, that's me!

>> Jouw Human Design chart wordt berekend d.m.v. je geboortedatum, tijd en plaats, vergeet deze dus niet eerst op te zoeken.

>> Door een Human Design reading te doen leer je jouw unieke energie kennen. Je gaat ontdekken wat er voor JOU werkt en hoe jij het beste door je leven kunt bewegen op een manier die bij jou past.

>> Je ontdekt jouw rol in het leven en hoe je het beste jouw gifts kunt inzetten om jouw plek in de wereld in te nemen.

Jouw Human Design

please tell me more!

Praktische informatie

Levertijd 5-10 werkdagen

€222

In de Human Design reading neem ik je stap voor stap mee in jouw unieke Soulprint. Je gaat leren hoe je het beste kunt werken vanuit jouw energie, wat jouw rol hier in het leven is, jouw unieke gifts en belangrijke thema's in het leven en hoe alles samen komt in jouw life purpose.

Na deze reading kan je het experiment aangaan en echt gaan leven vanuit jouw essentie. Je ontvangt niet alleen de nodige informatie, maar ook praktische tools en journal opdrachten om het echt te gaan leven. 

Heb je na de reading nog vragen? I've got your back! Je krijgt namelijk 2 weken aftercare nadat je jouw reading hebt ontvangen en een check-in momentje!

human design reading

>>    75-90 minuten reading in een persoonlijke (pre-recorded) video
>>    PDF guide met alle informatie
>>    (journal) opdrachten specifiek op jouw chart
>>    2 weken aftercare + check-in momentje voor al je vragen!

I’m here to show you how beautiful it is to be your most authentic self

the inner Journey

Ben jij klaar om samen met mij deze journey aan te gaan? En hoewel ik je fijne tools mee ga geven, ligt het uiteindelijk in JOUW handen wat je ermee gaat doen. Jij hebt de verantwoordelijkheid over je leven en dus ook de enige die kan kiezen voor jezelf.

Ik weet hoeveel moois er in jou zit, nu is het aan jou om dit volledig te gaan omarmen en leven!

jij bent klaar om...

>>  Dieper te connecten met jouw ware essentie
>>  Conditioneringen over wie je 'zou moeten zijn' los te laten
>>  Jezelf verder te verdiepen en ontwikkelen
>> Te gaan ontdekken wat er voor JOU werkt
>> Meer te gaan vertrouwen op jezelf én je gevoel
>> Nieuwe dingen te proberen die écht goed voelen
>> Al het moois te gaan ontdekken wat er in je zit

yes i am ready!

I will guide you through...

Veelgestelde vragen

Human Design is een systeem die diverse invloeden combineert zoals astrologie, de chakra's, Kabbalah en de I-Ching. Het is hier om jou meer inzicht te geven in jezelf en jouw energie. Dit systeem berekend jouw Soulprint n.a.v. je geboortedag, tijd en plaats.

Ja, zeker! Je hebt geen voorkennis nodig en ik neem je stap voor stap mee in jouw unieke Soulprint en hoe je het beste om kunt gaan met jouw energie. Als na de reading toch iets niet helemaal duidelijk voor je is, heb je nog 2 weken om me al je vragen te stellen!

Ik weet uit ervaring dat het in het begin zoveel informatie is, dat je vaak het meeste alweer snel vergeet. Vraag jezelf af waarom je nog een reading zou willen doen? En misschien is de 4-weekse HD reading meer voor jou geschikt, daar gaan we echt meer aan de slag met de embodiment van jouw unieke Soulprint.

Ja, zeker! Er is heel veel informatie te vinden over Human Design, maar dit kan ook overweldigend zijn. Daarbij spelen er zoveel factoren mee waardoor het voor jou net wat anders kan werken dan er in boeken of op internet staat. In de reading gaan we alles samenbrengen tot één geheel en daar ligt de magie!

Je geboortetijd kan je vaak vinden op je geboortekaartje, maar als je die niet hebt kan je ook je geboorteakte aanvragen bij de gemeente waarin je geboren bent. Het is wel belangrijk dat je de precieze tijd weet, een minuut kan al een groot verschil maken.

Jahoor, met deze reading focus ik me echt op de basisinformatie onafhankelijk van of je nu ondernemer bent ja of nee.

neem contact op

Geen antwoord gevonden op je vraag?

bestel jouw human design reading

€222

incl. btw

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu