Let's create more BEAUTY in the world

Ik open met alle liefde de deur voor je naar mijn wereld. Een plek die ik heb gecreëerd om volledig jezelf te kunnen zijn en waar al het moois wat er in jou zit tot bloei kan komen. Jij bent hier gekomen op deze aarde met jouw unieke gifts en visie, en het is tijd om dit in de wereld te gaan brengen!
Kom je met me mee?

Welkom in mijn wondere wereld...

heey mooie vrouw,

I’m here to show you how beautiful it is to be your most authentic self

meer info

In deze 21-daagse online cursus ga je afscheid nemen van de delen die je naar beneden halen, zodat je daarna in jouw eigen, nieuwe jasje kunt stappen. It's time for a rebirth!

reBIRTH - online course

Meer info

Wat is het nou wat jij echt hebt bij te dragen in de wereld?  In deze 30 minuten reading duiken we o.a. in op jouw 4 belangrijkste gates die samen je incarnation cross (= life purpose) vormen.

Human Design - Soul Guide

Na het maken van jouw eigen Vision Guide weet je precies wat de richting is die jij op mag met je business en welke stappen je mag zetten vanuit jouw grotere doom en visie.

enVISIONing

Meer info

work with me

see all >

Leer me kennen

En ik wil jou laten zien hoe mooi het is om te ondernemen vanuit jouw meest pure en authentieke zelf. In een wereld waarin zoveel mogelijk is, is het soms lastig om echt jouw pad te gaan ontdekken. Daarom neem ik je graag mee op mijn persoonlijke reis, waarin ik vanuit verbinding met mezelf mijn eigen ideale wereld ga vormgeven...

Heey! Ik ben Nienke...

luister naar de podcast

Hoe kan je nou eigenlijk jouw unieke plek in de wereld innemen? In mijn podcast neem ik je graag mee op mijn eigen pad en deel ik je mijn inzichten rondom Human Design en jouw unieke rol in deze wereld.

the self podcast

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu