HUMAN DESIGN
JOURNEY

A 4-WEEK JOURNEY BY NIENKE

It is time to claim 
your OWN power

We leven in een wereld waarin we ons (onbewust) veel hebben aangepast aan de maatschappij. Maar diep in jou voel je dat er meer is, dat je dingen anders wilt doen. Je wilt verandering in de wereld brengen, en dat op jouw eigen authentieke manier.

Je wilt weer connecten met jouw ware essentie en gaan leven vanuit die liefdevolle en krachtige plek in jou. Jij wilt meebouwen aan de nieuwe wereld die we samen aan het creëren zijn.

yep, that's me!

>> Jouw Human Design chart wordt berekend d.m.v. je geboortedatum, tijd en plaats, vergeet deze dus niet eerst op te zoeken.

>> Door een Human Design reading te doen leer je jouw unieke energie kennen. Je gaat ontdekken wat er voor JOU werkt en hoe jij het beste door je leven kunt bewegen op een manier die bij jou past.

>> Je ontdekt jouw rol in het leven en hoe je het beste jouw gifts kunt inzetten om jouw plek in de wereld in te nemen.

Jouw Human Design

please tell me more!

Praktische informatie

€444

Je bent nu écht klaar om diep te connecten met jouw ware essentie. Te gaan ontdekken wat er voor JOU werkt en meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel. Wellicht heb je al allerlei programma's en cursussen gevolgd, maar veel dingen voelen voor jou gewoon niet goed. Je wilt het op JOUW manier gaan doen.

Je weet dat je hier bent om dingen anders te doen en je wilt graag bijdragen aan een mooiere wereld. Maar je vraagt je nog een beetje af wat het is wat JIJ hier te doen hebt in dit leven en hoe je jouw unieke bijdrage kan leveren.

In deze 4-weekse journey neem ik jou volledig mee in jouw ware essentie vanuit Human Design. Samen gaan we op reis naar al het moois wat er in jou zit en hoe je dit vervolgens kunt vertalen naar jouw business.

human design journey

>>    Elke week een reading in een persoonlijke (pre-recorded) video
>>    Elke week een PDF guide met alle informatie
>>    Incl. werkboek met praktische oefeningen specifiek op jouw chart
>>    Elke week een incheck call van 15-30 minuten
>>    24/7 support via de app

4-weekse reading 

(betaling in 2 termijnen van € 233 is ook mogelijk)

I’m here to show you how beautiful it is to be your most authentic self

the inner Journey

Ben jij klaar om samen met mij deze journey aan te gaan? En hoewel ik je fijne tools mee ga geven, ligt het uiteindelijk in JOUW handen wat je ermee gaat doen. Jij hebt de verantwoordelijkheid over je leven en dus ook de enige die kan kiezen voor jezelf.

Ik weet hoeveel moois er in jou zit, nu is het aan jou om dit volledig te gaan omarmen en leven!

jij bent klaar om...

>>  Dieper te connecten met jouw ware essentie
>>  Conditioneringen over wie je 'zou moeten zijn' los te laten
>>  Jezelf verder te verdiepen en ontwikkelen
>> Te gaan ontdekken wat er voor JOU werkt
>> Meer te gaan vertrouwen op jezelf én je gevoel
>> Nieuwe dingen te proberen die écht goed voelen
>> Al het moois te gaan ontdekken wat er in je zit

yes i am ready!

I will guide you through...

week 1

week 2

week 3

week 4

De eerste week starten we met jouw unieke energie. Wanneer jij weet hoe jouw energie werkt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken, zullen de rest van jouw gifts automatisch naar boven komen
We bespreken deze week jouw:
 • Energie type
 • Strategie
 • Autoriteit
 • Self &  not-self theme
 • Aura

Week 1: ENERGY

De tweede week gaan we aan de slag met jouw unieke rol in dit leven en wat dit zegt over hoe jij beweegt en je ontwikkelt in je leven, en hoe je jezelf verhoudt tegenover je omgeving.

We bespreken deze week jouw:
 • 1e lijn uit je profiel
 • 2e lijn uit je profiel
 • Je profiel als geheel
 • Vertaling van je profiel naar business

Week 2: ROLE

Deze week gaan we echt de diepte in en duiken we in jouw gifts! Wat zijn jouw talenten en specifieke thema's die veel voor zullen komen in je leven? Bereid je maar voor op bomvolle reading over al jouw moois!

We bespreken deze week jouw:
 • 9 Centers (zowel gedefinieerd als ongedefinieerd)
 • Elke actieve Gate per Center

Week 3: GIFTS

De laatste week is altijd MAGIC. Dit is waarin alle informatie van de afgelopen weken samenkomen tot jouw essentie. Hierna heb je een mooie leidraad over wat jij hier te doen hebt in dit leven.

We bespreken deze week jouw:
 • Channels
 • Definitie
 • Incarnation Cross
 • Samenvatting / kern boodschap

Week 4: ESSENCE

Veelgestelde vragen

Human Design is een systeem die diverse invloeden combineert zoals astrologie, de chakra's, Kabbalah en de I-Ching. Het is hier om jou meer inzicht te geven in jezelf en jouw energie. Dit systeem berekend jouw Soulprint n.a.v. je geboortedag, tijd en plaats.

Ja, zeker! Je hebt geen voorkennis nodig en ik neem je stap voor stap mee in jouw unieke Soulprint en hoe je het beste om kunt gaan met jouw energie. Als na de reading toch iets niet helemaal duidelijk voor je is, heb je nog 2 weken om me al je vragen te stellen!

Deze 4-weekse journey gaat echt om de embodiment van alles wat je leert, daarbij gaan we ook echt meer de diepte in dan in een losse reading. Dus als je de behoefte na een eerdere reading voelt om het nu echt te gaan integreren, dan is het zeker iets voor jou.

De losse reading is meer geschikt als je compleet nieuw bent met Human Design en benieuwd bent naar wat het je te brengen heeft. De 4-weekse journey is meer geschikt als je echt meer de diepte in wilt gaan en wilt leren hoe je het kunt integreren in je leven / business (ook geschikt als je nog niet bekend bent met Human Design).

Ja, zeker! Er is heel veel informatie te vinden over Human Design, maar dit kan ook overweldigend zijn. Daarbij spelen er zoveel factoren mee waardoor het voor jou net wat anders kan werken dan er in boeken of op internet staat. In de reading gaan we alles samenbrengen tot één geheel en daar ligt de magie!

Je geboortetijd kan je vaak vinden op je geboortekaartje, maar als je die niet hebt kan je ook je geboorteakte aanvragen bij de gemeente waarin je geboren bent. Het is wel belangrijk dat je de precieze tijd weet, een minuut kan al een groot verschil maken.

Jahoor, Human Design gaat echt over jouw kwaliteiten en rol in het leven. Je kan alle informatie ook toepassen in je leven en werk. In de wekelijkse calls kunnen we het ook echt toepassen op jouw manier.

neem contact op

Graag een call inplannen om te kijken of dit iets voor je is?

bestel jouw human design journey

€444

incl. btw

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu