Leer me kennen

en ik heb het mijn missie gemaakt om samen de wereld een beetje mooier te maken

Heey, ik ben Nienke!

Na 9 jaar de succesvolle webwinkel Dreamkey Design gerund te hebben, wist ik dat ik daar niet meer gelukkig van werd.Hoewel ik het vol liefde en passie had opgericht, zat er na 9 jaar mijn hart niet meer in. Het leven wou me een andere kant op hebben. Ik heb me dan ook jaren verdiept in het thema 'Wie ben ik en wat heb ik hier te brengen in dit leven?' tot ik bij Human Design uitkwam. Het gaf me zoveel inzichten en vooral acceptatie dat ik precies ben wie ik hoor te zijn. En dat het tijd was om ook echt hierop te vertrouwen en in mijn eigen unieke rol en gift te gaan stappen. Los te komen van alle overtuigingen en mezelf klaar te stomen voor het leven waarvoor ik hier bedoeld ben!

Ik vroeg me al een tijdje af... 'Wat heb ik hier eigenlijk te doen in dit leven?'

De liefde voor mooie producten heeft er bij mij altijd al in gezeten, omdat het voor mij een manier is om mezelf te laten zien en mijn energie te versterken. Ditzelfde geldt voor mijn bedrijf en ik heb er altijd van genoten om iets te creëren wat echt MIJ reflecteert. Iets vorm te geven wat echt past bij wie ik ben als persoon. De schoonheid die binnen in mij zit, vertalen naar de fysieke wereld zodat je er ook andere mensen mee kunt raken. En dat is waarom ik the Self ben begonnen, om meer betekenisvolle brands met impact in de wereld te zetten, zodat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Mooi van binnen én van buiten

De wereld een stukje mooier maken door betekenisvolle, authentieke brands de wereld in te brengen.

Mijn missie

WE ARE HERE TO DO THINGS DIFFERENT.
To BE the change

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat het beste bij je past.


Wanneer leer ik jou kennen?

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu