vertel me meer!

Human Design

Voor mij is Human Design een tool om mezelf beter te leren kennen én accepteren. Het combineert invloeden zoals astrologie, de chakra's, Kabbalah en de I-Ching samen tot 1 geheel. En dat vind ik er zo mooi aan, dat het niet uitgaat van 1 perspectief. 

Human Design is er niet om je te labelen of in een hokje te stoppen, maar juist om jezelf te verrijken. Te ontdekken waar jouw conditioneringen liggen en hoe je het beste met jouw energie om kunt gaan. Het geeft richting in jouw Soul Purpose en voor welke 'rol' je hier bent in dit leven, de rol van jezelf zijn!

Ben jij ook benieuwd wat Human Design voor jou kan doen? Ik vertel je er graag meer over!

Mijn Human Design Chart via www.myhumandesign.com

Eerlijk gezegd vind ik het helemaal niet interessant om je uitgebreid te gaan uitleggen wat Human Design is. Wat ik wél interessant vind is om je te vertellen wat het voor mij heeft gedaan en wat het jou kan brengen.

Human Design heeft mij enorm geholpen om mezelf beter te leren kennen én vooral accepteren. Ik herkende er zoveel dingen in die ik eerder bij mezelf soms onderdrukte of dacht dat er iets mis met me was. Door Human Design weet ik nu dat dit is wie ik hoor te zijn en dat daar juist m'n kracht in zit. Het gaat over jezelf verrijken en zélf ervaren en ontdekken wat voor jou werkt. Neem dus niet alles aan als 'de waarheid' en laat je er ook zeker niet door beperken. Ontdek jouw eigen richting en waarheid!

Waarom Human Design?

You have the power to create change in the world.

Je kunt eenvoudig én gratis jouw Human Design Chart aanvragen via verschillende websites, mijn favoriet is www.myhumandesign.com. Het enige wat je nodig hebt is je geboortedatum, tijd en plaats en voila, je chart komt eruit rollen! Online kan je onwijs veel informatie vinden, maar mocht je alles nou specifiek op jouw unieke chart gericht willen in een handig online document en met online begeleiding, help ik je er graag mee verder!

Ontdek jouw unieke Human Design Chart

Ja, ik wil meer weten!

Praktische informatie

Levertijd 5-10 werkdagen

€222

In de Human Design reading neem ik je stap voor stap mee in jouw unieke Soulprint. Je gaat leren hoe je het beste kunt werken vanuit jouw energie, wat jouw rol hier in het leven is, jouw unieke gifts en belangrijke thema's in het leven en hoe alles samen komt in jouw life purpose.

Na deze reading kan je het experiment aangaan en echt gaan leven vanuit jouw essentie. Je ontvangt niet alleen de nodige informatie, maar ook praktische tools en journal opdrachten om het echt te gaan leven. 

Heb je na de reading nog vragen? I've got your back! Je krijgt namelijk 2 weken aftercare nadat je jouw reading hebt ontvangen en een check-in momentje!

human design reading

>>    75-90 minuten reading in een persoonlijke (pre-recorded) video
>>    PDF guide met alle informatie
>>    (journal) opdrachten specifiek op jouw chart
>>    2 weken aftercare + check-in momentje voor al je vragen!

meer informatie

Praktische informatie

€444

Je bent nu écht klaar om diep te connecten met jouw ware essentie. Te gaan ontdekken wat er voor JOU werkt en meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel. Wellicht heb je al allerlei programma's en cursussen gevolgd, maar veel dingen voelen voor jou gewoon niet goed. Je wilt het op JOUW manier gaan doen.

Je weet dat je hier bent om dingen anders te doen en je wilt graag bijdragen aan een mooiere wereld. Maar je vraagt je nog een beetje af wat het is wat JIJ hier te doen hebt in dit leven en hoe je jouw unieke bijdrage kan leveren.

In deze 4-weekse journey neem ik jou volledig mee in jouw ware essentie vanuit Human Design. Samen gaan we op reis naar al het moois wat er in jou zit en hoe je dit vervolgens kunt vertalen naar jouw business.

human design journey

>>    Elke week een reading in een persoonlijke (pre-recorded) video
>>    Elke week een PDF guide met alle informatie
>>    Incl. werkboek met praktische oefeningen specifiek op jouw chart
>>    Elke week een incheck call van 15-30 minuten
>>    24/7 support via de app

4-weekse reading 

(betaling in 2 termijnen van € 233 is ook mogelijk)

meer informatie

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat het beste bij je past.


Wanneer leer ik jou kennen?

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu