enVISIONing

Connect with the VISION that is living within you

Jij bent je bewust van je dromen en je weet dat je hier wat betekenisvols te brengen hebt. Je voelt aan alles dat er veel meer voor jou weggelegd is. De reden dat je nog niet daar bent waarvan je weet dat het in je zit, is omdat je niet écht gelooft in jezelf. Je blijft continu vasthangen in de 'hoe dan' vraag.

Ik geloof dat jouw visie niet voor niets in jou zit en jij hier bent om dat in de wereld te gaan zetten. En ik heb precies dat voor jou wat je gaat helpen om die hobbels wél te overwinnen en te gaan voor die prachtige droom!

tell me more

Het is tijd voor jouw volgende stap om richting te geven aan jouw grote droom. enVISIONing geeft jou precies de handvatten die je nu nodig hebt om een kickstart te maken naar dat wat jij hier te brengen hebt in de wereld.

Door de Vision Guide die je gaat maken, krijg je helderheid en schep je overzicht in al jouw ideeën en diepste verlangens. Het zorgt ervoor dat je concrete stappen gaat zetten die aligned voelen voor jou én bijdragen aan je grotere visie.

enVISIONing

 excl. btw

€49

na bestellen ontvang je 'm direct in je mailbox

Let this be the year you go stand for what you BELIEVE in

Met deze Vision Guide...

>> Krijg je helderheid over wat jij hier te brengen hebt
>> Weet je precies welk verlangen er in jou leeft
>> Vind je de juiste woorden die vorm geven aan jouw grotere droom en visie
>> Ga je vertrouwen op je gevoel en stappen zetten die voor JOU aligned zijn
>> Stap je uit de ratrace van je mind en zak je dieper in je verlangen
>> Heb jij jouw kompas voor de rest van het jaar
>>  Gaat jouw vuurtje weer volop branden, jouw brandstof om in actie te komen

yes i am ready!

1. Je ontvangt een online guidance workbook, dit is een PDF waarin je volledig meegenomen wordt door het proces van het maken van jouw eigen Vision Guide.
2. Je krijgt daarin toegang tot een Canva template van de Vision Guide, die kan je zelf volledig aanpassen in Canva (gratis versie).
3. Je houdt de volgorde aan zoals in de guidance workbook aangegeven en komt dan ook automatisch de Human Design bonussen tegen.

Kom je er niet uit? Dan mag je me altijd een DM of mailtje sturen!

How does it work?

yes i am ready!

Veelgestelde vragen

Als jij een ondernemer bent die al tijden loopt met een dieper verlangen naar méér, maar het lastig vindt daar stappen in te zetten en er vorm aan te geven, is dit écht iets voor jou. Daarbij gaan we dit echt doen op een hele creatieve en intuitieve manier, dus vertrouw vooral op je eigen gevoel of dit kloppend voelt voor jou.

Dit is geen Human Design reading, maar er zitten wel speciale bonussen in die je gaan helpen tijdens jouw envisioning proces, You're going to love it! Wil je liever een Human Design reading? Kijk dan eens naar m'n HD Soul Guide.

Je hebt een (gratis) account van Canva nodig + je geboortedatum, tijd & plaats voor de Human Design bonussen.

neem contact op

Staat jouw vraag er niet tussen?

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu