reBIRTH

21-DAY COURSE BY NIENKE

get to know
your real ESSENCE

Ken je dat gevoel na je vakantie, wanneer je in een nieuw levensjaar stapt of rond de jaarwisseling… dat je voelt dat je het nu anders wilt doen. Als een frisse, nieuwe start. Alsof je een velletje van je afpelt, om nog meer vanuit je essentie te leven. Los te laten wat niet langer meer bij je past en weer nieuwe intenties te zetten.

yep, that's me!

it's time for a reBIRTH


Dat is wat we met reBIRTH gaan doen. In deze 21-daagse course ga je omarmen hoe je juist nog méér jezelf kunt zijn. Dit gaat NIET over jezelf veranderen omdat je nu nog niet goed genoeg zou zijn, het gaat juist over volledig omarmen wie je bent en hoe je meer vanuit jouw ware essentie kunt leven.

Door middel van o.a. Human Design ga ik delen in je aanwakkeren, die meer naar de oppervlakte mogen komen. De delen in jou die je nu misschien verstopt hebt of bent vergeten dat ze er waren. Of je al dondersgoed kent, maar je nog niet erkent als jouw gifts. Het is tijd om je eigen kracht weer in te gaan zien en volledig te gaan omarmen wie je bent.

En elke keer dat je het gevoel hebt dat er weer een oud velletje af mag, kan je terugkeren naar deze mini course om weer nieuwe intenties te zetten.


€ 88

excl. btw

reBIRTH

Je gaat kijken naar waar je nu staat en wat je heeft gevormd tot te persoon die je nu bent. Ben je oké met de persoon die je nu bent, of ben je altijd op zoek naar meer en beter? Ook gaan we kijken naar je conditioneringen en patronen die niet langer meer bij je passen, om deze op een liefdevolle manier los te laten.

Week 1: REFLECT

We duiken volledig in jouw essentie. Als je alles wat niet langer meer bij je past loslaat, wie blijft er dan over? We kijken vanuit Human Design naar jouw unieke blauwdruk en jouw gifts. Hoe je echt volledig kunt leven vanuit jouw essentie en vertrouwen in je eigen gevoel. Het is tijd om je eigen power weer terug te claimen!

Week 2: ESSENCE

Je stapt in het jasje van de nieuwe versie van jezelf, waarin je nog meer vanuit je essentie kunt leven. Je gaat kijken naar je leven en wat voor jou écht belangrijk is en volgens welke waardes jij wilt leven. Hoe kan je nog meer intentioneel leven op een manier die echt bij JOU past?

Week 3: NEW YOU

Some food for your mind:

>>   Cursus duurt totaal 21 dagen
>>   De cursus bestaat uit 3 modules
>>   Elke week komt er een nieuwe module online
>>   Dit kan bestaan uit
              - mini Soulclasses
              - (creatieve) opdrachten
              - visualisatie/meditaties
>>   Daarbij ontvang je
              - online werkboek
              - online personal template (Canva)
->> BONUS: Gates Cheatsheet t.w.v. € 24,95

Veelgestelde vragen

Nee, deze cursus is niet specifiek voor ondernemers. Ik heb deze speciaal ontwikkeld voor mensen die een nieuwe, frisse start willen. Bijvoorbeeld in een nieuw levensjaar of wanneer je toe bent aan een rebirth.

Jahoor, hoewel ik niet uitgebreid uitleg over wat Human Design precies is, ga ik wel in op de basis elementen van jouw unieke Human Design chart.

Je kunt er natuurlijk zoveel tijd in stoppen als je zelf wilt, maar houd per dag rekening met ongeveer 5-15 minuten.

Ik houd regelmatig live rondes via een besloten IG account, hier kan je in de toekomst altijd gratis aan deelnemen. Hier is ook ruimte voor het stellen van vragen. Verder krijg je geen 1:1 begeleiding bij deze course.

Je kunt deze mini course op je eigen tempo volgen, je krijgt binnen 24-48 uur toegang tot de cursus.

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken vanuit de pure verbinding met zichzelf.

the self

Menu